Skip to main content

Desenvolupament software web a mida

Multiplataforma, accessibilitat total, usuaris il·limitats, completa seguretat

Desenvolupament a mida de les necessitats de la teva empresa

El desenvolupament de software web a mida és la realització de programes que solucionen les necessitats de negoci d’una empresa, i a més es beneficien dels avantatges que s’obtenen per ser una web.

A diferència d’un programa convencional, que s’executa al servidor d’una empresa, i ha de ser instal·lat també a cada un dels ordinadors dels usuaris, el software web s’executa a un servidor al núvol al qual els usuaris accedeixen a través del seu navegador, d’igual manera que accedeixen a qualsevol web.

Desenvolupament a mida de les necessitats de la teva empresa

Funcionen en qualsevol plataforma on es pugui obrir un navegador web: PC Windows, Apple, Mac, Tauleta o Smartphone, sense necessitat d’adaptacions especials. A més, el format web és familiar i fàcil d’utilitzar per a l’usuari.

Els usuaris poden estar en qualsevol lloc del món amb accés a Internet i no necessiten sistemes d’accés remot especials per connectar amb el servidor. La connexió es realitza mitjançant navegador web, i per tant no és necessari comprar llicències de Microsoft RDP (Terminal Server).

Les actualitzacions de programa es realitzen un sol cop al servidor, per tant la complexitat i l’habitual cost de les actualitzacions es redueix substancialment. Per l’usuari son totalment transparents.

Les bases de dades del programa web es poden enllaçar mitjançant API amb programes de gestió convencionals o ERP.

Si és necessari, les connexions dels usuaris a la web poden utilitzar connexions amb seguretat reforçada amb VPN gratuïta.

Permet la connexió d’un número virtualment il·limitat d’usuaris.

Novaclouder utilitza les tecnologies més actuals per oferir solucions avançades, fiables i econòmiques.

Estudi i anàlisis del teu projecte sense compromís

Existeixen innumerables exemples de programes web de gestió àmpliament utilitzats en tot el món. Les webs dels bancs que permeten realitzar operacions als seus clients, les plataformes d’e-learning de les universitats online, etc.

Qualsevol web que gestiona continguts o processos de negoci i que va més enllà d’una simple tenda virtual, necessita una tecnologia de programació específica.

Novaclouder utilitza les tecnologies més actuals per oferir solucions avançades, fiables i econòmiques. El disseny inicial de la solució mitjançant mockups, o l’ús d’entorns de desenvolupament avançats com Ruby on Rails, o Nodejs són alguns exemples.

Estudiem el teu projecte i t’ajudem a definir el que necessites amb la tecnologia més adient.

  Si la teva empresa encara no és al núvol, podem ajudar-te.

  Omple el nostre formulari i explica’ns quines són les necessitats de la teva empresa. Quin ERP o programa de gestió utilitzeu? Quants usuaris sou?

  Si ho prefereixes, et visitem. Quan estàs disponible?

  Telèfon:

  + 34 935 900 320

  Adreça:

  @ Sant Cugat Business Park
  Av. Vía Augusta 15-25
  08174 Sant Cugat del Vallès
  Barcelona (Spain)