Skip to main content

Qui som

Ajudem a popularitzar una nova generació de solucions de negoci basades en Internet

A Novaclouder donem suport i ajudem a fer possible l’èxit de persones emprenedores de tots els sectors. D’aquells que miren més enllà, i que treballen intensament cada dia per arribar més lluny.

Ajudem a popularitzar una nova generació de solucions de negoci, basades en Internet i en les noves tecnologies, amb servidors cloud al núvol i aplicacions de gestió que s’utilitzen com webs.

Els servidors AWS (Amazon Web Services) allotgen qualsevol programa de gestió, incloent-hi els ERP més habituals, com Sage, SAP Business One, A3, amb un rendiment òptim.

A més, la qualificació i experiència del nostre equip ens permet oferir integracions al núvol amb les plataformes més actuals. Des de 1998 treballem perquè els nostres clients tinguin els programes de gestió que millor poden potenciar el seu negoci. Oferim una visió global de les necessitats de l’empresa, un coneixement profund dels ERP estàndard del mercat, i una gran experiència en la posada en marxa de solucions a mida a la web.

Escollim les tecnologies més adients per cada situació: Angular5, Php, Lamb, Python, Java, Ruby on rails, heroku, AWS, NodeJS, Sinatra, MongoDB, PostgreSQL, MySQL, SQL Server, CSS, WordPress, Sass, etc.

Utilitzem la metodologia SCRUM de desenvolupament de projectes, que millora la fiabilitat del desenvolupament del projecte i permet adaptar-se a nous requeriments. El nostre disseny funcional es basa en mockups per mostrar al client visualment l’aspecte que tindrà la seva aplicació i avaluar les funcionalitats o els processos de manera més intuïtiva.

Les nostres solucions redueixen costos interns i potencien el negoci dels nostres clients. El teu èxit és el nostre èxit.

  Si la teva empresa encara no és al núvol, podem ajudar-te.

  Omple el nostre formulari i explica’ns quines són les necessitats de la teva empresa. Quin ERP o programa de gestió utilitzeu? Quants usuaris sou?

  Si ho prefereixes, et visitem. Quan estàs disponible?

  Telèfon:

  + 34 935 900 320

  Adreça:

  @ Sant Cugat Business Park
  Av. Vía Augusta 15-25
  08174 Sant Cugat del Vallès
  Barcelona (Spain)